Neuvottelutilan sisustus

Hyvin suunnitellut, toimivat ja joustavat neuvottelu- ja kokoustilan sisustus tekee toimistoista todellisia monitoimitiloja.

echo get_sub_field('image')['alt']

Kokous- ja neuvottelutiloista kumpuaa tänä päivänä erilaisia ajatuksia kuin vielä joitakin vuosia sitten. Esiin on noussut selvä tarve päästä ”luovuuden lähteelle” – tiloihin, joissa käydään aktiivista keskustelua, ideoidaan white boardien ja postit-lappujen kanssa sekä rakennetaan tulevaisuuden visioita. Samaan aikaan etätapaamisten ja puhelinneuvottelujen määrä on noussut ja niille tullut tarve kehittää omia tiloja – esimerkiksi puhelinkoppeja tai videokonferenssihuoneita. 

 

Kokoustila on yrityksen käyntikortti omille asiakkaille. Se rakentaa yrityksen brändiä, sillä yrityskuva muodostuu pitkälti näiden tilojen pohjalta.

Hyvin suunnitellut kokoustilan sisustus tukee monitila-ajattelua. Ne taipuvat tapaamisten ohella muuhunkin käyttöön ja voivat siten säästää toimitiloihin vaadittavia arvokkaita neliöitä. Iskun kalusteet joustavat tilanteen, tilan ja tarpeen mukaan, minkä lisäksi pystymme oman tuotekehitystiimin ja oman modernin tuotantolaitoksen avulla modifioimaan ja räätälöimään kalusteita myös erityistarpeisiin. Neuvottelutila on myös yrityksen käyntikortti omille asiakkaille. Kokoustila rakentaa yrityksen brändiä, sillä yrityskuva muodostuu pitkälti näiden tilojen pohjalta.

Lue kokoustiloihin optimoiduista Isku Share -ratkaisuista täältä >>

Ota yhteyttä ja kysy lisää