Working

Isku Working -monitilatoimisto

Työympäristöjen asiantuntijana Isku tarjoaa moderneja ja toimivia ratkaisuja nykypäivän tarpeisiin. Työn tekemisen muotoja on monenlaisia, ja Iskun laajasta valikoimasta löytyy oikea ratkaisu jokaiseen tarpeeseen. Luovuuden ja viihtyvyyden tuominen arkeen ovat meille avainasia samalla kun joustavat ja muunneltavat ratkaisut tuovat ajattomuutta ja kestävyyttä muuntuviin tilatarpeisiin. Innovatiiviset ja kauniit ratkaisut tekevät työpäivästä paremman. Toisiaan joustavasti täydentävät monitilatoimistojen tila- ja kalusteratkaisumme Think, Link, Connect ja Refuel luovat sujuvan työskentely-ympäristön kaikkeen tekemiseen.

Tutustu Isku Working -kuvastoomme >>

Lue lisää Isku Working -ratkaisuistamme

Muuntuva työympäristö kannustaa ja inspiroi

Toimivan monitilatoimiston luominen onnistuu Isku Working -ratkaisujen avulla. Niiden avulla luodaan monipuolisia ja aktiivisia työympäristöjä. Ergonomiset työtuolit, sähkösäätöiset työpöydät, designseinäkkein hallittu äänimaisema ja tilaa säästävät säilytysratkaisut innostavat työntekijää ja parantavat työympäristön viihtyvyyttä. Hyvin suunniteltu toimisto antaa työntekijälle vapautta. Hyvä työergonomia, akustiikka ja yleinen viihtyvyys innostavat ja inspiroivat työntekijöitä.

Artikkelit

Isku Working 360

Monitilatoimisto antaa työntekijälle vapauden valita kutakin tehtävää parhaiten tukevan työskentelytilan. Isku Working 360 on virtuaalinen työkalu, joka auttaa löytämään jokaiseen tilaan ja tilanteeseen oikean ratkaisun. Kyseessä voi olla keskittymistä vaativa työ, ajatustenvaihto tai ideointi työtovereiden kanssa tai vaikkapa rauhallinen ympäristö tärkeiden päätösten tekemiseen. Isku 360-virtuaalitoimisto auttaa sinua kaikissa tilanteissa.
Think

Työympäristöihin suunnitellut Iskun Think-ratkaisut luovat puitteet, jotka tukevat tiedon prosessointia ja tuottamista. Think-ratkaisut ovat parhaimmillaan etenkin keskittynyttä yksintyöskentelyä vaativissa tehtävissä.
Connect

Työympäristöihin suunnitellut Iskun Connect-ratkaisut luovat puitteet yhdessä tapahtuvaan tiedon yhdistelyyn ja ajatusten jakamiseen. Tyypillisesti Connect-ympäristössä tapahtuva toiminta on spontaania ja etukäteen suunnittelematonta.
Link

Työympäristöihin suunnitellut Iskun Link-ratkaisut luovat puitteet tiedon jalostamiselle ja jakamiselle yhdessä. Link-ratkaisut ovat parhaimmillaan esimerkiksi palavereissa ja muissa etukäteen suunnitelluissa kohtaamisissa.
Refuel

Työympäristöihin suunnitellut Iskun Refuel-ratkaisut luovat puitteet virkistäytymiseen ja latautumiseen ennen seuraavaa seikkailua.