Avec-kumppanit

Isku Avec on kokonaismallisto korkealaatuisia toimisto- ja designkalusteita, jotka edustavat laajaa läpileikkausta nykypäivän kalustemuotoilusta. Iskun kotimaisen malliston rinnalla voimme tarjota asiakkaillemme Isku Avec -malliston, joka muodostuu tunnettujen design-talojen kalusteista.

vitra_web

Vitra on sveitsiläinen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1950. Yrityksen toimintaperiaatteena on alusta lähtien ollut tuottaa niin koteihin, toimistoihin kuin julkisiin tiloihinkin laadukkaita, huolella suunniteltuja ja pitkäikäisiä huonekaluja. Huippusuunnittelijoiden luova näkemys, laadukas työnjälki sekä kestävät materiaalit yhdistyvät Vitran huonekaluissa ja pientuotteissa tavalla, joka tekee niistä ainutlaatuisia klassikoita.

www.vitra.com

loook_industries

Loook Industries on vuonna 2009 perustettu innovatiivinen ja idearikas julkisten tilojen ja työpaikkojen huonekalujen suunnitteluun keskittynyt yritys. Loookin tuotteet tarjoavat käyttäjilleen mm. visuaalista, äänellistä ja sosiaalista yksityisyyttä. Lookin tuotteita käyttää jo yli 120 asiakasta 13 maassa ympäri maailmaa. Tuotteiden käyttäjiä ovat mm. Microsoft, Sony Entertainment, Fazer, Nordea, Formula 1 Team Lotus sekä useat yliopistot.

www.loookindustries.com

prooff

PROOFF suunnittelee intiimiä vuoropuhelua julkisiin tiloihin. Sen värikkäät ja huolellisen virtaviivaiset tuotteet täyttävät nykyajan korkeimmat standardit kalustesuunnittelussa. Kalusteiden taustalla on ainutlaatuinen prosessi, jossa muotoilu ja osaaminen yhdistyy hollantilaiseen käsityötaitoon.

www.prooff.com

four_design_web

Tanskalainen Four Design kehittää huonekalukonsepteja nykyisille ja tuleville sukupolville. Huonekaluille on ominaista erinomainen toiminnallisuus ja yksinkertainen, minimalistinen muotoilu. Tuotteet on kehitetty edistämään ihmisten välistä vuorovaikutusta ja luomaan harmoniaa sisustukseen riippumatta siitä, millaisissa tiloissa niitä käytetään.

www.fourdesign.dk

inno

Inno on keskittynyt erityisesti yksilöllisten ja toimivien kokous-, koulutus-, ravintola-, kahvila-, aula, kirkkosalien sekä muiden kohtaamistilojen kalustamiseen. 

Innon mallisto on eräs tunnetuimmista suomalaisista kalustealan brändeistä ja asiakkaidensa että sisustussuunnittelijoiden keskuudessa arvostettu yhteistyökumppani uniikin vakiomallistonsa sekä sovellusmallien puolesta. Laatujärjestelmän lisäksi toimintaa ohjaa myös ympäristösertifikaatti ISO 14001.

www.inno.fi

piiroinen

PIIROINEN tarjoaa laajan valikoiman skandinaavisen muotokielen irtokalusteita, auditoriokalusteita sekä istuimia suurille urheiluareenoille. Irtokalustemallistolle on tunnusomaista selkeä ajaton muotokieli ja viimeistellyt yksityiskohdat.

Malliston tyypillisiä käyttökohteita ovat muun muassa erilaiset oppimisympäristöt, luento- ja kokoustilat, aula- ja kohtaamistilat, ruokailusalit sekä kahvilat. Laaja tuotekehitys- ja valmistusosaaminen tarjoaa myös tuotteiden hankekohtaista räätälöintiä tai jopa kertaluonteisia projektituotteita. Kaikki vakiomalliston kalusteet ovat Suomessa valmistettuja Avainlippu-tuotteita.

www.piiroinen.com

arper
ARPER on italialainen yritys joka kalustaa sekä julkitiloja, toimistoja että koteja. Arper sai alkunsa vuonna 1989 nahkakäsityön yrityshautomoprojektista josta se kasvoi nykyiseen muotoonsa.

Tänään Arper pystyy vastaamaan kansainvälisten markkinoiden trendialttiisiin vaatimuksiin seuraamalla omaa pelkistettyä tyyliään jonka ajaton eleganssi sulautuu täydellisesti eri ympäristöihin.

www.arper.com