Rohkeasti uudistuva ammattilainen!

Isku, Suomen suurin huonekaluteollisuuden toimija, kasvaa ja on keskittänyt kaiken tuotantonsa Lahteen. Tehtaan modernisointiin, järjestelmiin, logistiikkaan ja työergonomiaan investoidaan 22 miljoonaa euroa ja Pohjois-Euroopan modernein huonekalutehdas valmistuu 2018.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä suomalaisen muotoilun, laadun ja ihmisiä kuuntelevan palvelun parissa.

 

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ, Lahti

Haluatko olla Iskun 90 vuotisen taipaleen ensimmäinen VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ?

Iskun markkinointi- ja viestintätiimi hakee kollegakseen sinua kokenut Viestintäpäällikkö.

Vastuullasi on sekä ulkoisen- että sisäisen viestinnän koordinointi, kehittäminen ja käytännön toteuttaminen.

Käytännössä teet viestintää laajasti eri kanavissa ja eri kohderyhmille vahvalla Isku brändillä. Kirjoitat ja puhut sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Twiittaat taitavasti ja sometat sujuvasti, tuotat sisältöä verkkosivuillemme, sparraat asiantuntijoita ja tuet koko 750:n henkilön organisaatiota viestijöinä. Työskentelet lähellä Iskun omistajaperhettä, johtoa ja kotimaista- ja kansainvälistä yritys- ja kuluttajamyyntiä.

Mediasuhteiden ylläpito on sinulle arkea ja tunnet suomalaisen mediakenttäverkoston. Järjestät mediatapaamisia, kohtaamispisteitä verkossa ja suunnittelet muita vaikuttamistavoitteita.

Työssäsi onnistumisessa auttaa, jos sinulla on jo useamman vuoden kokemus kansainvälisen yrityksen viestinnästä. Sinulla on alalle soveltuva koulutus. Olet innostunut innostaja, yhteistyökykyinen verkostoituja ja erityisesti hyvä tyyppi.

Pyydämme paljon – mutta vastapainoksi meitä saat kiinnostavan 90 vuoden kokemuksen kalustetoiminnasta. Olemme innostavassa vaiheessa oleva vastuullinen yritys, joka haluaa rohkeasti kertoa tarinoita kauttasi. 

Työpaikka sijaitsee Lahdessa, Iskun tehtailla. 

Tule mukaan Iskun kasvutarinaan!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@isku.fi viimeistään 3.6.2018 mennessä. Kirjoita sähköpostin aihekenttään Viestintäpäällikkö. 

Liitä hakemukseesi video, jossa kerrot näkemyksesi siitä: ”Millaisena näet Iskun maineen, missä ovat haasteet ja kuinka vastaisit niihin viestinnän keinoin?” Videon voit nauhoittaa mobiililla, tabletilla tai tietokoneella. Liittämällä hakemukseesi linkin ja tunnuksen, pääsemme katsomaan sitä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markkinointi- ja viestintäjohtaja Kati Kuittinen (040 351 0001)  24.5.2018 klo 13-14 tai 1.6.2018 klo 12-13. 


SISUSTUSMYYJÄ, Jyväskylä

Oletko parhaimmillasi myyntitilanteissa ja sinulta löytyy aito halu etsiä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin? Haemme Jyväskylään kokenutta ja myyntihenkistä sisustusmyyjää Iskun myymälään. Menestyt työssäsi tuloshakuisella otteella ja kaupallisella asenteella. Et kaihda rahoitusratkaisujen myyntiä ja sinulta löytyy rohkeutta ehdottaa asiakkaalle kauppaa.

Pääset työskentelemään jo 90 vuotta alalla toimineeseen kotimaiseen yhtiöön, jossa yhdessä ollaan enemmän. Panostamme aidosti henkilöstön hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen.

Odotamme sinulta

 • vahvaa osaamista ja kokemusta huonekalualalta
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja skarppia tilannetajua
 • valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme sinulle

 • mahdollisuuden päästä kehittämään Iskun kasvavaa liiketoimintaa
 • vahvan kotimaisen huonekalualan brändin sekä innostavat kollegat
 • mahdollisuuden olla aktiivisesti kehittämässä uudenlaista myyntikulttuuria
 • luottamuksen kotimaiseen osaamiseen ja raaka-aineisiin
 • kilpailukykyisen pohja- sekä provisiopalkan

Työsuhde on vakituinen ja työaika 37,5 h/vk. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekrytointi@isku.fi viimeistään su 27.5. mennessä. Kirjoita sähköpostin aihekenttään Sisustusmyyjä, Jyväskylä


SISUTUSSUUNNITTELIJA, Helsinki

Haemme Isku Interiorille pääkaupunkiseudulle sisustussuunnittelijaa julkisten työ- ja oppiympäristöjen suunnittelutyöhön. Tehtävässä tarvitaan asiantuntijaa, jolle on jo kertynyt kokemusta ja ammattitaitoa vaativienkin julkitilojen suunnittelusta. Tehtävässä tulet vastaamaan mm. julkisten tilojen sisustus- ja tilasuunnittelusta, työympäristöjen kehitysprojekteista sekä näyttely ja materiaalistudion ylläpidosta.

Etsimämme henkilö omaa hyvät asiakaspalvelutaidot ja erinomaisen myynnillisen työskentelyotteen, jota tullaan tarvitsemaan tulevaisuudessa suunnittelijapalveluiden myynnin kasvattamisessa. Toimit työssäsi asiakaslähtöisesti ja osaat tunnistaa asiakkaiden tarpeet. Tulet toimimaan asiantuntijaroolissa asiakastapaamisissa.

Sinulla on taito kuljettaa projekteja alun ideoinnista päämäärätietoisesti kohti tavoitetta.

Pääset työskentelemään jo 90 vuotta alalla toimineeseen kotimaiseen yhtiöön, jossa yhdessä ollaan enemmän. Panostamme aidosti henkilöstön hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen.

Työpisteesi sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta toiminta-alueena on koko pääkaupunkiseutu.

Odotamme sinulta

 • muotoilijan, sisustussuunnittelijan tai -arkkitehdin koulutusta
 • kokemusta ja näyttöjä julkitilasisustamisesta sekä asiakastyöskentelystä
 • Adobe Acrobat -ohjelmien hallintaa
 • Cad-ohjelmien hallintaa
 • muiden käytössä olevien järjestelmien hallintaa (MS Office, CRM)
 • paloa tuotetuntemuksen hankkimiseen ja sen ylläpitoon
 • hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaidot
 • erinomaista kykyä työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti
 • erinomaisia viestintä- ja kommunikointitaitoja englanniksi

Tarjoamme sinulle:

 • vahvan teollisen taustan ja 90 vuoden kokemuksen
 • mahdollisuuden päästä kehittämään Iskun kasvavaa liiketoimintaa
 • nuorekkaan ja kansainvälisen toimintaympäristön
 • vahvan brändin sekä lähes 800 osaajan tuen
 • luottamuksen kotimaiseen osaamiseen ja raaka-aineisiin

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen, portfolio ja CV osoitteeseen rekrytointi@isku.fi viimeistään 8.6.2018 mennessä. Kirjoita sähköpostin aihekenttään Sisustussuunnittelija, Helsinki. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Iida Sinipaasi, aluemyyntipäällikkö iida.sinipaasi@isku.fi.


MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Lappeenranta

Toimit myyntipäällikkönä ja esimiehenä Lappeenrannan Isku Kodin myymälässä.

Etsimämme henkilö on yrittäjähenkinen joukkuepelaaja ja esimiestyön ammattilainen. Johtaminen ja tiimin kehittäminen ovat sinulle tuttuja juttuja ja koet ne mielenkiintoisina tehtävinä. Vastaat oman myymäläsi toiminnasta ja tuloksista yhdessä oman myyntitiimisi kanssa sekä osallistut päivittäiseen myyntityöhön.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta kaupanalan esimiestehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ymmärrät kuluttajakaupan erityispiireet ja tarpeet. Toivomme, että sinulla on myynnistä ja asiakaspalvelusta useamman vuoden työkokemusta.

Pääset työskentelemään jo 90 vuotta alalla toimineeseen kotimaiseen yhtiöön, jossa yhdessä ollaan enemmän. Panostamme aidosti henkilöstön hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen. Esimiehenäsi toimii Keski- ja Itä-Suomen aluejohtaja.

Tarjoamme sinulle:

 • mahdollisuuden päästä kehittämään Iskun kasvavaa liiketoimintaa
 • viihtyisän ja ergonomisen työympäristön sekä hyvät työvälineet käyttöösi
 • mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa ei ole kahta samanlaista päivää
 • laajan ja laadukkaan valikoiman alan huipputuotteita
 • tunnetun ja arvostetun kotimaisen brändin sekä tukiverkoston alan huippuosaajia
 • palkitsevan palkkausmallin

Lähetä napakka avoin hakemus ja CV liitetiedostoina osoitteeseen rekrytointi@isku.com viimeistään 29.5.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Ilkka Viitanen (p. 050 452 2044) pe 18.5., ke 23.5. ja to 24.5.


Avoimen hakemukset voi jättää meille täällä tai lähettämällä avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@isku.com.

Tehtaillemme Lahteen kausiluonteisiin, määräaikaisiin tuotantotöihin haetaan henkilöstövuokrauspalveluyritys Personalhuset SG:n kautta. Työtä voi hakea osoitteesta www.personalhuset-sg.fi.


Lisätietoja

HR-asiantuntija Minna Piipponen
050 598 4920
minna.piipponen@isku.com

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15