Etsimme huippuosaajia, jotka haluavat työskennellä näköalapaikalla

Isku, Suomen suurin huonekaluteollisuuden toimija, kasvaa ja on keskittänyt kaiken tuotantonsa Lahteen. Tehtaan modernisointiin, järjestelmiin, logistiikkaan ja työergonomiaan investoidaan 22 miljoonaa euroa ja Pohjois-Euroopan modernein huonekalutehdas valmistuu alkuvuonna 2018.

Etsimme huippuosaajia kasvaavaan tiimiimme!


REKRYKOULUTUS: VERHOILIJA

Haemme TE-toimiston ja Teak Oy:n kanssa yhteistyössä järjestettävällä RekryKoulutuksella motivoituneita, tarkkoja ja huolellisia työntekijöitä Lahden tehtaalle verhoilemaan Iskun laadukkaita kotikalusteita (sohvia ja lepotuoleja) ja julkisten tilojen aulakalusteita.

Koulutus toteutetaan 6.2.2018 – 18.5.2018 (kesto on yhteensä 70 pv) Lahdessa Iskun tiloissa. Tarkempia tietoja koulutuksesta ja sen sisällöstä koulutuksen tiedoissa (ks. www.te-palvelut.fi koulutuksen numero 675945).

Monipuolinen verhoilijan työ pitää sisällään Iskun laadukkaiden kotikalusteiden ja julkiskalusteiden verhoilua (sohvat ja lepotuolit). Panostamme henkilöstön moniosaamisen kehittämiseen ja koulutamme jatkuvasti henkilöstöä monipuolisiin tuotantotöihin kuten komponenttivalmistukseen ja kokoonpanotehtäviin.

Voit tutustua valmistusprosessiin Sohvan tarina videon avulla. 

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja toivomme valmiutta tiimityöhön sekä joustavuutta työajoissa. Toivomme valmiutta työskennellä teollisessa ja urakkaluontoisessa työssä, sekä hyvää suomen kielen taitoa. Työ on osittain fyysisesti raskasta ja näin ollen odotamme hyvää fyysistä kuntoa ja terveydentilaa. Käsillä tekemisen taito ja kokemus teollisesta työskentelystä katsotaan eduksi. Noudatamme palkkauksessa puusepänteollisuuden työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit, niin olet tervetullut koulutuksesta ja työtehtävistä järjestettävään infotilaisuuteen ke 13.12.2017 klo 9.00 Isku Centerille, osoitteeseen Mukkulankatu 19, Lahti.

Hae koulutukseen tästä linkistä.

Koulutukseen valinta tapahtuu hakemusten ja henkilökohtaisen haastattelun perusteella. Haastattelussa on mukana työnantajan, kouluttajan ja TE-toimiston edustajat. Haastattelut pidetään 24. – 25.1.2018, Isku Interior Oy:n tiloissa.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Teak Oy:sta: Sauli Muotio, puh. 050 3948 749, sauli.muotio@teakoy.fi

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat työlinjan koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702 (ma – pe klo 9.00 – 16.15), koulutusneuvonta@te-toimisto.fi ja www.facebook.com/koulutusneuvonta


OMPELIJA

Haemme tarkkoja ja huolellisia ompelijoita Lahden sohvatehtaalle ompelimoon.

Tarjoamme:

 • vakituisen työsuhteen
 • ergonomisen työympäristön, mukavat kollegat sekä hyvät työvälineet
 • monipuolisen työtehtävän ompelimossa
 • hyvät työsuhde-edut ja laadukkaat työterveyshuoltopalvelut

Sinulta toivomme:

 • innokasta, rohkeaa ja positiivista asennetta
 • tarkkuutta ja halua kehittyä
 • kokemusta teollisuusompelusta ja teollisuusompelukoneista

Aikaisempi kokemus teollisesta ompelusta ja kalustealalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Työaika on arkisin klo 7-15.30, mutta olethan mahdollisuuksien mukaan valmis työajan joustoihin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteisiin rekrytointi@isku.fi 


VERHOILIJA

Haemme tarkkoja ja huolellisia verhoilijoita Lahden sohvatehtaalle verhoomoon verhoilemaan Iskun laadukkaita kotikalusteita (sohvia ja lepotuoleja) ja julkisten tilojen aulakalusteita.

Tarjoamme:

 • vakituisen työsuhteen
 • ergonomisen työympäristön, mukavat kollegat sekä hyvät työvälineet
 • monipuolisen työtehtävän verhoomossa
 • hyvät työsuhde-edut ja laadukkaat työterveyshuoltopalvelut

Sinulta toivomme:

 • kokemusta teollisesta verhoilusta
 • tarkkuutta ja halua kehittyä
 • innokasta, rohkeaa ja positiivista asennetta
 • koulutus verhoilusta katsotaan eduksi, mutta työkokemuksesi on meille tärkeämpää

Työaika on arkisin klo 7-15.30, mutta olethan mahdollisuuksien mukaan valmis työajan joustoihin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteiseen rekrytointi@isku.fi 


Avoimen hakemukset voi jättää meille täällä tai lähettämällä avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@isku.com.  

Tehtaillemme Lahteen kausiluonteisiin, määräaikaisiin tuotantotöihin haetaan henkilöstövuokrauspalveluyritys Personalhuset SG:n kautta. Työtä voi hakea osoitteesta www.personalhuset-sg.fi.


Lisätietoja

HR-asiantuntija Minna Piipponen
050 598 4920
minna.piipponen@isku.com

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16