Rohkeasti uudistuva ammattilainen!

Isku, Suomen suurin huonekaluteollisuuden toimija, kasvaa ja on keskittänyt kaiken tuotantonsa Lahteen. Tehtaan modernisointiin, järjestelmiin, logistiikkaan ja työergonomiaan investoidaan 22 miljoonaa euroa ja Pohjois-Euroopan modernein huonekalutehdas valmistuu 2018.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä suomalaisen muotoilun, laadun ja ihmisiä kuuntelevan palvelun parissa.


VASTUUMYYJÄ, Lahden Tehtaanmyymälä

Vastuumyyjä vastaa Iskun oman tehtaanmyymälän toiminnasta, osallistuu myyntityöhön sekä toimii esimiehenä tehtaanmyymälän työntekijöille.

Odotamme sinun olevan oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka haluaa olla paras työssään. Ammattitaitoinen myynnillinen asiakaspalvelu on meille Iskussa tärkeää ja siksi toivomme, että omaat vahvan myynnillisen asenteen, osaat kartoittaa asiakkaan tarpeen ja sinulla on kyky tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä ratkaisuja. Tehtaanmyymälässä työskennellään tiivistii yhteistyössä myös tuotannon kanssa.

Myynnillisen asenteen lisäksi toivomme sinulta aiempaa kokemusta esimies- tai vastuumyyjätehtävistä ja että hallitset tavanomaiset tietokoneohjelmat, sekä pystyt omaksumaan uudet työkalut, tehtävät ja toimintatavat nopeasti. Tehtaanmyymälämme on avoinna aina arkisin sekä myös lauantaina, joten odotamme sinun pystyvän työskentelemään kaikissa eri vuoroissamme, sekä mahdollisuuksien mukaan myös Lahden myymälässä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun, toimivan työterveyshuollon omassa Apila Terveydessämme ja kannustavan palkkausmallin kotimaisessa perheyrityksessä, joka on toiminut alalla 90 vuotta.

Tunnistatko itsesi ja otat haasteemme vastaan? Siinä tapauksessa lähetä napakka avoin hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@isku.fi viimeistään 18.11.2018 mennessä. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään vastuumyyjä, tehtaanmyymälä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja pyrimme aloittamaan haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja (Keski- ja Itä-Suomi) Taija Purhonen p. 050 542 3581. 


SISUSTUSSUUNNITTELIJA, Turku

Myynnin kasvaessa haemme Turun aluemyyntikeskukseen määräaikaista sisustussuunnittelijaa. Voit olla jo kokenut alan asiantuntija tai urasi alussa oleva intohimoinen suunnittelija. Tehtävässä tulet vastaamaan mm. sisustus- ja tilasuunnittelusta sekä näyttely- ja materiaalistudion ylläpidosta.

Etsimämme henkilö omaa hyvät asiakaspalvelutaidot ja erinomaisen myynnillisen työskentelyotteen, jota tullaan tarvitsemaan tulevaisuudessa suunnittelijapalveluiden myynnin kasvattamisessa. Toimit työssäsi asiakaslähtöisesti ja osaat tunnistaa asiakkaiden tarpeet. Tulet toimimaan asiantuntijaroolissa asiakastapaamisissa myynnin tukena. Sinulla on taito kuljettaa projekteja alun ideoinnista päämäärätietoisesti kohti tavoitetta.

Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Turussa, mutta toivomme sinun liikkuvan sujuvasti myös Porin toimipisteellemme sekä tilaisuuden tullen myös Tampereelle.

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2019 saakka. Työsuhteen vakinaistaminen on mahdollista.

Odotamme sinulta

 • muotoilijan, sisustussuunnittelijan tai -arkkitehdin (tai vastaava) koulutusta
 • kokemusta ja näyttöjä julkitilasisustamisesta
 • Cad- ja Adoben kuvanmuokkausohjelmistojen (Photoshop ja Illustrator) hallintaa. Työskentelyssä käytetään pääsääntöisesti Configura IDA –ohjelmistoa.
 • muiden käytössä olevien järjestelmien hallintaa (MS Office, CRM)
 • paloa tuotetuntemuksen hankkimiseen ja sen ylläpitoon
 • hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaidot suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi
 • oma-aloitteista kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä

Tarjoamme sinulle:

 • mahdollisuuden päästä kehittämään Iskun nopeasti kasvavaa liiketoimintaa
 • viihtyisän ja ergonomisen työympäristön virikkeellisessä ja trendikkäässä monitilatoimistossamme sekä hyvät työvälineet käyttöösi
 • näköalapaikan julkisten tilojen nopeasti muuntuvaan ja kehittyvään maailmaan
 • mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän mukavan rennossa ja kannustavassa asiantuntijatiimissämme, jossa ei ole kahta samanlaista päivää
 • laajan ja laadukkaan valikoiman alan huipputuotteita ja palveluja työsalkkuusi
 • tunnetun ja arvostetun kotimaisen brändin sekä tukiverkoston alan huippuosaajia
 • henkilöstöedut, kuten lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu ja toimiva työterveyshuolto

Sisustussuunnittelijan kk-palkka koostuu pohjapalkasta ja provisio-osuudesta. Työaika on pääosin arkisin toimistoaikana (klo 8-16). Tehtävässä tarvitaan autoa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, portfolio ja CV osoitteeseen rekrytointi@isku.fi viimeistään 20.11.2018 mennessä. Kirjoita sähköpostin aihekenttään Sisustussuunnittelija/Turku. Lisätietoja tehtävästä antaa aluemyyntipäällikkö Teemu Heikura p. 044 386 3002.


SISUSTUSMYYJÄ, Lappeenranta

Iskun sisustusmyyjä on oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka haluaa olla paras työssään – oletko sinä sellainen? 
Meillä ei pelätä asiakasta, hymysi ei siis hyydy kovimmankaan kiireen keskellä, vaikka palveltavanasi olisi useampi asiakas yhtä aikaa. Hallitset tavanomaiset tietokoneohjelmat, sekä pystyt omaksumaan uudet työkalut, tehtävät ja toimintatavat nopeasti.

Ammattitaitoinen myynnillinen asiakaspalvelu on meille Iskussa tärkeää ja siksi toivomme, että omaat vahvan myynnillisen asenteen, osaat kartoittaa asiakkaan tarpeen ja sinulla on kyky tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä sisustusratkaisuja. Sisustusratkaisujen löytämiseksi tarvitset visuaalista silmää ja tarkkaa työskentelyotetta.

Tarjoamme kannustavan palkkausmallin (TES + provisio), johon voit itse vaikuttaa. Tehtävä on tarvittaessa töihin kutsuttava (0h/vko, sopimuksen mukaan tunteja voi olla enemmän ja lomakaudella mahdollisesti täydet viikkotyötunnit.

Tunnistatko itsesi ja otat haasteemme vastaan? Siinä tapauksessa lähetä napakka avoin hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@isku.fi viimeistään 14.11.2018 mennessä. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään Sisustusmyyjä / Lappeenranta. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Joni Räsänen p. 0400 159 859. 


Iskun markkinointi- ja viestintätiimiin HARJOITTELIJAKSI?

Haemme Lahden Isku Center tiimimme kolmea HARJOITTELIJAA, pidempi aikaiseen opintoihin kuuluvaan työharjoitteluun.
Pääset osaksi huipputiimiä ja kivaa työyhteisöä. Tarjoamme sinulle harjoittelupaikan, jossa kerrytät osaamistasi iloisessa ja aikaansaavassa tiimissämme. Toivoisimme sinun voivan aloittaa tiimissämme Mukkulassa syksyllä 2018.

GRAAFIKKOHARJOITTELIJA:
Käytännössä suunnittelet ja toteutat visuaalisia markkinointimateriaaleja, eri markkinointikanavissa ja B2B ja B2C -kohderyhmille vahvalla Isku brändillä. Suunnittelet ja tuotat digisisältöjä verkkosivuillemme, taitat kätevästi kuvastoja ja käsittelet kuvia.
Työssä onnistumisessa auttaa, että käytät taitavasti Adobe InDesign, Photoshop ja Illustrator – ohjelmia.
Olethan aikaansaapa, innostunut, oma-aloitteinen ja hyvä tyyppi!

VALOKUVAAJAHARJOITTELIJA:
Työskentelet Iskun oman valokuvaajan avustavissa kuvaustehtävissä, kuvausassistenttina. Raahaat, roudaat, rakennat interioreja ja avustat kaikissa kalusteidemme kuvauksiin liittyvissä työtehtävissä. Sinulla on ideoita ja intoa suunnitella yhdessä Iskun markkinoinnin kanssa kuvauksia omassa studiossamme tai eri lokaatioissa.
Osaathan käyttää Adobe Photoshopia, Lightroomia ja CaptureOne kuvankäsittelyohjelmia.

MARKKINOINTIHARJOITTELIJA:
Käytännössä suunnittelet ja toteutat markkinointitoimenpiteitä, markkinointimateriaaleja eri markkinointikanavissa ja B2B ja B2C -kohderyhmille vahvalla Isku brändillä.
Avustat tapahtumajärjestelyissä ja tuotat digisisältöjä verkkosivuillemme.
Plussaan on, että osaat käyttää Adobe InDesing, Photoshop ja Illustrator – ohjelmia.
Toivoisimme sinun voivan aloittaa Mukkulassa marraskuussa 2018.

Harjoitteluasi koordinoivat tiimimme markkinointipäälliköt Heidi, Suvi ja Sami ja valokuvaaja Tuomas.

Kirjoita itsestäsi tiivis kuvaus, cv:si/portfoliosi kera ja lähetä se meille maililla rekrytointi@isku.fi,
otsikolla: graafikkoharjoittelija, valokuvaajaharjoittelija tai markkinointiharjoittelija.

Tule mukaan Iskun kasvutarinaan!


Avoimen hakemukset voi lähettää osoitteeseen rekrytointi@isku.com.

Tehtaillemme Lahteen kausiluonteisiin, määräaikaisiin tuotantotöihin haetaan henkilöstövuokrauspalveluyritys Personalhuset SG:n kautta. Työtä voi hakea osoitteesta www.personalhuset-sg.fi.


Lisätietoja

HR-asiantuntija Minna Piipponen
050 598 4920
minna.piipponen@isku.com

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15