Rohkeasti uudistuva ammattilainen!

Isku, Suomen suurin huonekaluteollisuuden toimija, kasvaa ja on keskittänyt kaiken tuotantonsa Lahteen. Tehtaan modernisointiin, järjestelmiin, logistiikkaan ja työergonomiaan investoidaan 22 miljoonaa euroa ja Pohjois-Euroopan modernein huonekalutehdas valmistuu 2018.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä suomalaisen muotoilun, laadun ja ihmisiä kuuntelevan palvelun parissa.


Myyjä, Kouvola

Kouvolan Iskun myymälään etsitään energistä myyjää!

Meillä ei pelätä asiakasta eikä meillä hymy hyydy kovimmankaan kiireen keskellä, vaikka palveltavanasi olisi useampi asiakas yhtä aikaa. Hallitset tavanomaiset tietokoneohjelmat, sekä pystyt omaksumaan uudet työkalut, tehtävät ja toimintatavat nopeasti.

Ammattitaitoinen myynnillinen asiakaspalvelu on meille Iskussa tärkeää ja siksi toivomme, että olet kiinnostunut myynnistä ja asiakaspalvelusta. Sisustusratkaisujen löytämiseksi tarvitset visuaalista silmää ja tarkkaa työskentelyotetta.

Työsuhteen alussa on perehdytysjakso 1-2 krt / viikko, jonka jälkeen kutsumme tekijän tarvittaessa töihin. Kesällä on mahdollisuus kokoaikaisiin tunteihin (37,5 h/vko). Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä myymälämme on avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Noudatamme palkkauksessa kaupan alan työehtosopimusta, sekä provisiopalkkausta.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä napakka hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@isku.com 16.1. mennessä. Lisätietoja kiinnostuneilla antaa myyntipäällikkö Markus Lempiäinen puhelimitse p. 050 454 8635.


Iskun markkinointi- ja viestintätiimiin HARJOITTELIJAKSI?

Haemme Lahden Isku Center tiimimme kolmea HARJOITTELIJAA, pidempi aikaiseen opintoihin kuuluvaan työharjoitteluun.
Pääset osaksi huipputiimiä ja kivaa työyhteisöä. Tarjoamme sinulle harjoittelupaikan, jossa kerrytät osaamistasi iloisessa ja aikaansaavassa tiimissämme. Toivoisimme sinun voivan aloittaa tiimissämme Mukkulassa syksyllä 2018.

GRAAFIKKOHARJOITTELIJA:
Käytännössä suunnittelet ja toteutat visuaalisia markkinointimateriaaleja, eri markkinointikanavissa ja B2B ja B2C -kohderyhmille vahvalla Isku brändillä. Suunnittelet ja tuotat digisisältöjä verkkosivuillemme, taitat kätevästi kuvastoja ja käsittelet kuvia.
Työssä onnistumisessa auttaa, että käytät taitavasti Adobe InDesign, Photoshop ja Illustrator – ohjelmia.
Olethan aikaansaapa, innostunut, oma-aloitteinen ja hyvä tyyppi!

VALOKUVAAJAHARJOITTELIJA:
Työskentelet Iskun oman valokuvaajan avustavissa kuvaustehtävissä, kuvausassistenttina. Raahaat, roudaat, rakennat interioreja ja avustat kaikissa kalusteidemme kuvauksiin liittyvissä työtehtävissä. Sinulla on ideoita ja intoa suunnitella yhdessä Iskun markkinoinnin kanssa kuvauksia omassa studiossamme tai eri lokaatioissa.
Osaathan käyttää Adobe Photoshopia, Lightroomia ja CaptureOne kuvankäsittelyohjelmia.

Harjoitteluasi koordinoivat tiimimme markkinointipäälliköt Heidi, Suvi ja Sami ja valokuvaaja Tuomas.

Kirjoita itsestäsi tiivis kuvaus, cv:si/portfoliosi kera ja lähetä se meille maililla rekrytointi@isku.fi,
otsikolla: graafikkoharjoittelija, valokuvaajaharjoittelija tai markkinointiharjoittelija.

Tule mukaan Iskun kasvutarinaan!


Avoimen hakemukset voi lähettää osoitteeseen rekrytointi@isku.com.

Tehtaillemme Lahteen kausiluonteisiin, määräaikaisiin tuotantotöihin haetaan henkilöstöpalveluyritys Personalhusetin kautta. Työtä voi hakea osoitteesta www.personalhuset.fi 


Lisätietoja

HR-asiantuntija Minna Piipponen
050 598 4920
minna.piipponen@isku.com

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15