Isku Health terveydenhuollolle

Antibioottiresistenssi on otsikoissa ja meidän on löydettävä uusia keinoja superbakteerien taltuttamiseen. Iskun Health-mallisto on osaratkaisu tähän haasteeseen: sen avulla tartunta-alttiutta voidaan vähentää merkittävästi, jopa yli 50%.

echo get_sub_field('image')['alt']

Antimikrobiset kalusteet ovat investointi terveyteen

Euroopassa on joka vuosi 3 miljoonaa sairaalainfektiota. Niistä seuraa 37 000 kuolemaa, 16 miljoonaa sairaalavuorokautta ja 7 miljardin euron edestä ylimääräisiä terveydenhuollon kustannuksia. [Lähde: ECDC Europa]

60% vähemmän sairaalainfektioita

Uudet materiaalit ja kalusteratkaisut voivat vähentää sairaaloissa tarttuvien infektioiden määrää jopa 60 %. Pelkästään Euroopassa se tarkoittaa 4 miljardin euron säästöjä. [Lähde: Antimicrobial Copper]

 

80% vähemmän tartuntoja

Antimikrobista kuparia on tutkittu kliinisissä kokeissa ympäri maailmaa. Tutkimukset osoittavat kuparipinnoilta välittyvän 80 % vähemmän tartuntoja kuin muista materiaaleista valmistetuilta pinnoilta.

 

99% bakteereista tuhoutuu

Antimikrobinen kupari on kaikkein tehokkain pintamateriaali taistelussa patogeenisia mikrobeja vastaan, tuhoten yli 99,9 % bakteereista kahden tunnin sisällä altistumisesta. Mikään muu materiaali ei pääse vastaavaan.