HygTech Alliance

HygTech Alliancen yritykset tarjoavat yhdessä kokonaisvaltaisen valikoiman antimikrobisia ratkaisuja julkisiin tiloihin.

echo get_sub_field('image')['alt']

HygTech Alliance – yhdessä olemme enemmän

Turvallisiin ja toimiviin jaettuihin tiloihin

HygTech Alliancen yritykset tarjoavat yhdessä kokonaisvaltaisen valikoiman antimikrobisia ratkaisuja julkisiin tiloihin. Yhdessä pystymme toteuttamaan kaikki kosketuspinnat antimikrobisina ja vähentää bakteerien kasvua ja leviämistä merkittävästi.

Meidän tarinamme

Olemme toimialojemme johtavien yritysten yhteenliittouma. Yhdessä meillä on yli 400 vuoden kokemus käytännöllisten ja tyylikkäiden ratkaisujen luomisesta jaettuihin tiloihin ja ympäristöihin. Innovatiivisia ratkaisuitamme käyttävät päivittäin miljoonat ihmiset ympäri maailman.
HygTech Alliancen yritykset tulevat kaikki Suomesta. Jaamme saman tulevaisuuden yhdessä muun pienenevän maailman kanssa, ja uskomme, että pandemian kaltaiset globaalit haasteet täytyy ratkaista yhdessä.

Yhteistyön hengessä yhdistimme kokemuksemme ja loimme ensimmäisen kokonaisvaltaisen antimikrobista suojaa tarjoavan valikoiman jaettuihin tiloihin. Ratkaisumme edistävät terveyttä ja hyvinvointia vähentämällä kosketuksesta leviävien mikrobien määrää. Me olemme tuotekehittäjien, insinöörien ja suunnittelijoiden yhteenliittymä, jonka tavoitteena on auttaa luomaan hyvännäköisiä, käytännöllisiä ja turvallisia jaettuja tiloja. Tavoitteemme on vähentää merkittävästi kosketuspintojen kautta välittyvien tarttuvien infektioiden määrää.