Valikoimamme suosikkituotteet sinulle parhaaseen hintaan.

 

Hyödynnä huipputarjoukset!

Voiko työpisteessäsi työskennellä asentoa vaihtaen? Jos ei, on aika päivittää työpiste, sillä asennon vaihtaminen työpäivän aikana lisää hyvinvointia.

Tarjoamme nyt työpisteen päivityksen erikoishintaan. Kokosimme sinulle valmiiksi kotimaisia Iskun valmistamia suosikkituotteita. Näiden tuotteiden avulla kokoat työpisteen, joka tukee hyvinvointiasi!

Huipputarjoukset voimassa maaliskuun 2019 loppuun asti!

 

Sähköpöytä

Style A16 valkoinen/valkoinen, 2059 711

Istuen, puoli-istuva asento tai seisten! Sähköpöydän mahdollistama työasentojen vaihtelu vähentää tutkitusti hartioiden- ja käsien kuormitusta. Lisäksi sen on todettu lisäävän tehokkuutta, vireyttä ja keskittymiskykyä. Isku Style T EL sähköpöytä mahdollistaa työpisteen nopean räätälöinnin muuttuviin tarpeisiin ja vaihtuville käyttäjille. Mitat: 160x80 cm, säätöalue 71-121 cm.

Materiaalit: valkoinen kansi, valkoiset tai harmaat jalat

345,00 € alv 0%

Työtuoli

Still in the box verkkoselkä musta, 3058 650 60402

Parhaimmillaan työtuoli aktivoi käyttäjää sekä myötäilee ja tukee istujan liikkeitä. Still-työtuoli on varusteltu helpoilla ja monipuolisilla säätöominaisuuksilla. Työtuolisarja valmistetaan Lahdessa. Toimitetaan osina laatikossa.

Materiaalit: Musta verhoilu, musta verkkoselkä

262,00 € alv 0%

Työtuoli

Step 23BC, musta, 3070 380 60294

Työtuolissa istuessa tulee pitää huolta, että nojaa täysin selkänojaan ja ristiselkä saa riittävän tuen. Step+ työtuolien istuimessa ja selkänojassa on ergonomialtaan ainutlaatuinen trendikäs muotoilu. Lisäksi selkänojassa on pneumaattinen ristiselän lisätuki. Käyttäjän tarpeiden mukaisesti suunniteltuun tuolisarjaan on monipuolisesti erikokoisia istuin- ja selkäosia.

Materiaalit: musta verhoilu

499,00 € alv 0%


Päivitä työympäristösi nyt ja hyödynnä tarjoushinnat!


OTA YHTEYTTÄ >>

Istumiselle on vaihtoehtoja

Puoli-istuva asento sekä seisominen työskentelyasentoina ovat muuttuneet yhä suositummiksi. Työergonomian ja työskentelyvireyden kannalta onkin tärkeää, että työpisteellä on säätövaraa, niin istuimessa kuin pöydässäkin. Mikään vaihtoehto ei ole ylitse muiden, vaan tärkeintä on olla aktiivinen istuja ja välttää staattisia työasentoja. Paras työskentelyasento on aina seuraava asento!

Satulatuoli

Iloa One musta saarni, 29902 513

Monikäyttöisillä Iloa-satulatuoleilla istut ryhdikkäästi ja mukavasti eri istumakorkeuksilla. Iloa-tuolisarjassa yhdistyvät suomalainen muotoilu, yksinkertaisuus ja monikäyttöisyys istumamukavuutta unohtamatta.

Materiaalit: musta saarni, musta kangasverhoilu

209,00 € alv 0%

Seisontamatto

Balance Spot, seisontamatto, tumma harmaa, 35050 501

Balance Spot -seisontamatto monipuolistaa seisomatyöskentelyä. Patentoidun suomalaisen seisontamaton kimmoisa rakenne hengittää ja ylläpitää seisomatyössä koko kehon liikettä ja hyvinvointia. Maton pieni koko ja kevyt rakenne takaa käyttäjälle helpon ja nopean työkalun ergonomiseen seisomatyöskentelyyn.

Väri tumma harmaa


69,00 € alv 0%
Hinnat alv 0%, asennustoimituspalvelumaksu alk. 140 eur/tilaus. Toimitusaika alkaen 7 päivää.

Vinkki! Tuoliparkki kannustaa aktiiviseen istumiseen! Tiimin tai osaston kanssa yhteinen ergonominen tuoliparkki helpottaa erilaisten istuiminen ja aktiivilautojen kokeilua. Tuoliparkkiin valitaan erilaisia työtuoleja, aktiivituoleja ja aktiivilautoja, ja niitä voi vaihdella työkavereiden kanssa.

Pidensimme aukioloaikoja seitsemällä paikkakunnalla - klo 8-18
Pidennetyn aukiolon myymälät palvelevat pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa, sekä muualla Suomessa Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

Kaipaatko tehokkuutta työympäristöösi? Hyödynnä nyt huipputarjoukset!

Ota yhteyttä! 

Tarjoukset voimassa maaliskuun 2019 loppuun asti!