Health

Terveys koskettaa meitä kaikkia

Isku Health on maailman ensimmäinen huonekalumallisto, joka on täysin antimikrobinen. Tyylistä ja mukavuudesta ei ole tingitty.

4 askelta infektioturvalliseen työympäristöön

Suurin osa tartuntataudeista tarttuu suoraan kosketuksen kautta sekä epäsuorasti myös kosketuspinnoilta. Merkittävä osa tartunnoista on vältettävissä ja samalla sairaslomat vähenevät.

Isku Health -tuotteet

Uudella Health-ratkaisullaan Isku parantaa potilaiden ja terveydenalan ammattilaisten turvallisuutta erityishuomiota vaativissa olosuhteissa.

Täysin luonnollinen tapa vähentää tartuntoja

Iskun käyttämä innovaatio perustuu pinnoilla, kankaissa ja päällysteissä käytettävään luonnolliseen kupari- ja hopeateknologiaan, joka ennaltaehkäisee tartuntojen vähenemistä.

Isku Health terveydenhuollolle

Antibioottiresistenssi on otsikoissa ja meidän on löydettävä uusia keinoja superbakteerien taltuttamiseen. Iskun Health-mallisto on osaratkaisu tähän haasteeseen: sen avulla tartunta-alttiutta voidaan vähentää merkittävästi, jopa yli 50%.

Isku Health julkisiin tiloihin

Antimikrobiset pinnat ovat kuin vuorokauden ympäri toimiva siivooja, estäen aktiivisesti ja väsymättä bakteereita leviämästä.

HygTech Alliance

HygTech Alliancen yritykset tarjoavat yhdessä kokonaisvaltaisen valikoiman antimikrobisia ratkaisuja julkisiin tiloihin. Yhdessä pystymme toteuttamaan kaikki kosketuspinnat antimikrobisina, vähentäen bakteereiden kasvua ja leviämistä merkittävästi.