Health

Terveys koskettaa meitä kaikkia

Isku Health on maailman ensimmäinen huonekalumallisto, joka vähentää tartuntojen leviämistä. Tyylistä ja mukavuudesta ei silti ole tingitty. 

4 askelta infektioturvalliseen työympäristöön

80 % tartuntataudeista tarttuu kosketuspintojen ja kosketuksen kautta. Merkittävä osa tartunnoista on vältettävissä helposti, ja vähintään 20 % sairaslomia vähenee.

Isku Health -tuotteet

Uudella Health-ratkaisullaan Isku parantaa potilaiden ja terveydenalan ammattilaisten turvallisuutta erityishuomiota vaativissa olosuhteissa.

Täysin luonnollinen tapa vähentää tartuntoja

Iskun innovaatio perustuu pinnoilla, kankaissa ja päällysteissä käytettävään luonnolliseen kupari- ja hopeateknologiaan, joka estää aktiivisesti tartuntojen syntymistä.

Isku Health terveydenhuollolle

Antibioottiresistanssi on otsikoissa. Nyt on aika löytää ratkaisuja superbakteerien leviämiselle. Iskun Health-mallisto on yksi vastaus tähän haasteeseen: sen on tutkitusti todettu vähentävän tartuntojen määrää sairaalaolosuhteissa jopa 60 %:lla.

Isku Health julkisiin tiloihin

Antimikrobiset pinnat ovat kuin vuorokauden ympäri toimiva siivooja, estäen aktiivisesti ja väsymättä bakteereita leviämästä.

HygTech Alliance

HygTech Alliancen yritykset tarjoavat yhdessä kokonaisvaltaisen valikoiman antimikrobisia ratkaisuja julkisiin tiloihin. Yhdessä pystymme toteuttamaan kaikki kosketuspinnat antimikrobisina, vähentäen bakteereiden kasvua ja leviämistä merkittävästi.