Suomi
English

Posti

Postin pääkonttorin sisustus perustuu avokonttorityöskentelyyn, joka toteutettiin Vertti Kiven Iskulle suunnittelemalla Stone-työpistekonseptilla. Näin saatiin tehokkaasti suunniteltua toimistotilaa, jossa kommunikaatio on joustavaa ja silti jokaisella työtekijällä on työrauha omassa työpistemoduulissaan.

Keskellä jokaista kerrosta on oleskelutila, joka on sisustettu muun muassa korkeaselkäisillä Inkoo Pro High -sohvilla, jotka tarjoavat suojaisan tilan pieniin kokouksiin ja hiljaiseen työskentelyyn. Kussakin kerroksessa on oma pastellisävyinen värimaailmansa, joka toistuu kalusteissa, tekstiileissä, matoissa ja valaisimissa.

Posti

Postin 1100 toimistotyöntekijää saivat uudet työtilat Pasilan kuusikerroksisessa pääkonttorissa.

Iskun puolelta projektia hoitivat asiakkuuspäälliköt Janne Härmä ja Reijo Nevalainen.