Virpi Onkamo nimitetty Iskun markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

FM Virpi Onkamo on nimitetty Iskun markkinointi- ja viestintäjohtajaksi 7.6.2017 alkaen. Hän liittyy Iskun johtoryhmään ja raportoi tehtävässään toimitusjohtajalle. Iskuun Virpi siirtyy Terveystalosta, jossa hän on toiminut viisi vuotta palvelukehitys- ja markkinointipäällikkönä.

Virpi Onkamolla on monipuolinen kokemus markkinointi-, viestintä- ja palvelukehitystehtävistä eri toimialoilla. Hän on aiemmin työskennellyt teknisen viestinnän ja informaationhallinnan parissa Citecillä mm. palvelukehitysjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä sekä työympäristöpalvelujen kehitystehtävissä Martelassa.

”Iskun tässä kehitysvaiheessa on tärkeää, että saamme lisää osaamista taloon. Virpillä on kokemusta erilaisten liiketoimintakokonaisuuksien johtamisesta vaativissa tilanteissa. Hän tuo erityisesti terveydenhoitoalan ja palvelumuotoilun arvokasta kokemusta Iskuun”, toteaa Arto Tiitinen.

Lisätietoja: Arto Tiitinen, toimitusjohtaja, Isku-Yhtymä Oy, puh. 0400 566875, arto.tiitinen@isku.com

 


Isku on suomalainen vuonna 1928 Lahteen perustettu perheyritys. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita ja kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja sekä koteihin että kouluihin, toimistoihin, terveydenhuoltoon ja kaikkiin julkisiin tiloihin. Koko Suomen kattavan Isku-myymäläketjun lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä sekä Lähi-idässä. Iskun omat huonekalutehtaat sijaitsevat Lahdessa. Isku noudattaa ISO 9001 -laatujärjestelmää ja toimii aktiivisesti ekologisen tuotannon kehittäjänä: Isku sai ISO 14001 -ympäristösertifikaatin ensimmäisenä alalla, ja tänä päivänä koko tuotanto on PEFC-sertifioitua, eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.